replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年4月11日星期一

Maîtres du Temps Chapter One Round Tourbillon Chronograph

Geschreven door Selena DiGiovanni
Maîtres du Temps heeft altijd trots genomen in hun stellaire vakmanschap en prachtige uurwerken. De complexiteit, precisie en betrouwbaarheid van hun stukken is iets wat ze ter harte te nemen. En de Maîtres du Temps Chapter One Round Tourbillon Chronograph is geen uitzondering.
Dit prachtige stuk is een samenwerking van schoonheid en engineering. Drie subdials weer een 60 minuten teller, een retrograde datum, en een retrograde GMT. De wijzerplaten zijn gelegen in een triadic vorm in het midden van de wijzerplaat, die een centrale chronograaf secondewijzer kenmerkt. Bovendien moet in het onderste gedeelte van de schijf rust een minuut tourbillon, het toevoegen van de schoonheid van de mechanica dit uurwerk. Dit is ingesloten in een 18 karaat roodgouden zaak die 62mm meet. De grote kast omvat ook een maanfase indicator roller en week rol bovenaan base, respectievelijk.
De Chapter One Tourbillon Chronograph is voorzien van een Caliber SHCo2. Deze handleiding beweging wind heeft een gangreserve van 60 uur. De Chapter One Tourbillon Chronograph is ook ongelooflijk uniek in zijn mechanica. Het is de enige polshorloge met een tourbillon met een mono-pusher kolom wiel chronograaf, retrograde datum en GMT, evenals een maanfase en de dag van de week indicator voorzien. De Chapter One Tourbillon Chronograph is een ongelooflijke stukje techniek, en is vervaardigd uit een verbazingwekkende 558 stuks.
De Chapter One Tourbillon Chronograph is een ongelooflijke mix van schoonheid en engineering.De gladde zwarte gezicht van dit stuk in combinatie met de rode gouden kast creëren een elegantie in tegenstelling tot alle andere. De mechanische dapperheid van dit stuk is ongelooflijk, en maakt dit stuk helemaal uniek.


Bekijk meer imitatie rolex en alain silberstein krono bauhaus horloge

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge