replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年8月24日星期三

Activa Horloges voor slechts $ 5,99 met de aankoop van een Discount Designer Watches

We zijn net begonnen met een Activa horloge promotie! U kunt een Activa horloge voor slechts $ 5,99 te krijgen bij het afrekenen met de aankoop van een horloge. Check it out, omdat de promotie eindigt 31 oktober!
We weten dat je up gearing voor de feestdagen, dus we dachten dat we zouden een beetje iets extra's toe te voegen voor onze toegewijde shoppers.
"We dachten dat dit zou de perfecte tijd om een ​​promotie als deze proberen," zei Izac, onze CEO. "Mensen zijn nu al doen hun vakantie winkelen, en met budgetten wordt uitgerekt tot het uiterste in deze economische omgeving, we dachten dat het zou een geweldige gebaar zijn als we niet alleen onze horloges aangeboden tegen enorme kortingen, maar gooide ook in de kans voor hen om te krijg een ander horloge ze kunnen geven als een geschenk als goed, "vervolgde hij.
Activa biedt een breed scala van horloges voor mannen, vrouwen en kinderen-waarvan de meeste zijn kleurrijk en sportief. Terwijl de korting designer horloges zijn uiterst betaalbaar op een bepaalde dag in eWatches, ze kunnen nu hoofdzakelijk worden bestempeld als een "stelen", in marketing speak.
"De verkoop van een kwaliteit horloge voor minder dan zes dollar is bijna ongehoord", aldus Russ, onze Vice President Marketing. "De Activa horloges zijn super sportief en kleurrijk, en zal absoluut maken een grote gift voor iemand," voegde hij eraan toe. "Niemand heeft om te weten hoeveel je voor betaald."
We voeren ook een groot aantal andere designer horloges voor mannen en vrouwen van merken zoals Lucien Piccard , Stuhrling, Bulova, Seiko, en Swiss Army horloges, onder vele anderen. Het bedrijf biedt gratis standaard grond verzending op alle bestellingen zonder minimale afname eisen.
We stimuleert klanten om terug per dag als de feestdagen van start gaat, want het is van plan om een ​​reeks van sales evenementen en speciale promoties om Q4 van 2011 beter te presteren dan lopen.
aline-EW-blog2
bekijk meer replicas horloge en breitling navitimer

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge