replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年1月5日星期二

Casio Vivcel VCL-101 Trans Biosis

Voor vandaag kijken, ik ben het dragen van een oude Casio model met een ongewone, maar momenteel verouderde, extra functie.
Het horloge is uit een reeks van Casio horloges genaamd Vivcel. De Vivcel naam wordt gevormd aan de onderkant van de zaak en is herkenbaar in het modelnummer begint VCL-. De Vivcel horloges werden uitgebracht in 1998 en werd ontworpen om uw mobiele telefoon aan te vullen, tonen toen het werd rinkelen. Het werkte op dezelfde stijl als de sleutelhanger telefoon kennisgeving bijlagen, die in de jaren '90 populair waren. Vanuit mijn beperkte kennis, de antenne binnenin pakte het signaal van een nabijgelegen telefoon een gesprek (vergelijkbaar registreren hoe mobiele telefoons gebruikt om te interfereren met luidsprekers wanneer ging naast hen). Eenmaal geregistreerd deze signalen gaf een signaal aan de drager dat de telefoon rinkelde, waaronder een trilling optie. Het nadeel van deze technologie is dat zij niet aan een enkele telefoon zodat mobiele telefoons steeds populairder werd, zou het u informeren als een telefoon rinkelde binnen het bereik (dat kan worden ingesteld tussen normale en lage gevoeligheid (50cm)). Het systeem ook werkte alleen op een enkele band, en daarmee opgehouden functioneel als meer bands en vooral 3G kwam aan bekendheid.
Dit model heet de VCL-101, en heeft een speciale tekst op de band zeggen "trans Biosis" alsook een vergelijking. Ik weet niet of de tekst was normaal voor de VCL-101 of een speciale editie als het model lijkt niet erg vaak (maar veel van de degene die ik heb gezien hebben de tekst). Dit model was een van de 2e generatie Vivcel zoals het is geclassificeerd als een 800MHz analoog / digitaal model dat ik heb begrepen betekent het kon halen twee soorten signalen voor telefoongesprekken.
Het heeft een meerdelige LCD display met een grote rij cijfers tijd, een kleinere date boven, en een dot matrix display bovenaan. De matrix heeft een gedeelte voor de dag, en een rechthoekige doorsnede, waar het toont kleine animaties. De animatie is vooral een specht (dat houdt verliest zijn snavel), maar heeft een ander dier voor de eerste 10 seconden van elke minuut (met inbegrip van een vleermuis, een wezel?, een gordeldier, een aap, een kangoeroe en een olifant). Ik heb ook het beheer van de specht te ruilen voor een zeeleeuw met een bal in plaats daarvan, en het blijkt dat als de specht niet beweegt, dan betekent dat het signaal ontvangen is uitgeschakeld. Er is ook een klein pictogram in de hoek naar de mobiele telefoon signaal sterkte te tonen.
Binnen is een Casio 1974 module (die vaak is verward met de datum op het internet berichten), die een paar extra modes geeft, elk vergezeld van een andere animatie. De modi zijn wereldtijd (aardbol en vliegtuig), alarm (pinguïn) timer (geen idee ...), en stopwatch (hagedis). Ik heb ook gezien een aap animatie wanneer de trilling gaat uit. Er is ook een el-backlight waarvan ik denk dat blijkt dat er een foto van een ruimteschip, maar is moeilijk om te zien als het licht niet goed werkt. De achterkant heeft het model en module nummer, en dat het is gemaakt in Japan, evenals een beeld van een robot op zoek haai.
Bekijk meer replica Rolex horloges en bell & ross tonneau br02 model horloge

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge