replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年1月22日星期五

Licht op het Rado R-One "Tron" Horloge

De Rado Tron horloge is technisch niet verbonden met de film franchise, maar het zeker als heck zou niet misstaan ​​op de filmset. Met een futuristisch tintje in combinatie met een aantal goede oude uurwerk, de Rado horloge speelt in op hun verbinding met de film en serie met hun vooruitstrevende Rado R-One "Tron" Watch.
Dit is niet van je grootvader typische polshorloge. Komende vanaf de HyperChrome collectie, kan de Rado R-One slechts een explosie in de richting van de toekomst. De zaak is groot en moet een beetje onhandig, maar het horloge is gebogen om de contouren van uw pols past. Een slimme retainer buis houdt de riemen op zijn plaats om naadloos te vormen het horloge om je pols.

Het horloge zou gewoon was nuttig in Back to the Future flick als Tron met chronograaf en datum functies (vooral handig bij terugkeer van de out-of-world ervaringen).
Ondanks de grote omvang van het stuk zelf, de eigenlijke klok relatief klein, waarbij uitsluitend ontwerpelementen van het horloge te gloeien. Zelfs als de wijzerplaat neemt niet de hele wijzerplaat, het is nog steeds slechts iets kleiner dan de 48,5 bij 34,5 kader van de zaak, wat betekent dat je zult nog steeds in staat zijn om te lezen met gemak. Bekijk meer Replica horloges Zwitserse en bell & ross br 01-94 horloge

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge