replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年1月6日星期三

Fossil Big Tic Chinese Lunar Dragon JR 7997

Vandaag horloge is een van de meest herkenbare horloge lijnen, en één die is overgenomen door veel verschillende fabrikanten.
Als het horloge heeft een analoge wijzerplaat met een volledige gezicht LCD-scherm voor de seconden, zouden veel horloge fans recht spotten is dit een Fossil Big Tic zijn.
Het ontwerp Big Tic is er in vele verschillende variaties door de jaren heen, en dit model is een van de Japanse geïnspireerde ontwerpen. De eerste detail is het gebruik van de Japanse schrijftaal Kanji voor de nummers op de uur markers rond de rand van de wijzerplaat (met uitzondering van de nummer 6, waar de naam fossiele zit). De seconden scherm gebruikt ook Kanji tekens op een omgekeerde stijl LCD-scherm. De wijzerplaat is een 2 de hand ontwerp met een quartz uurwerk. De twee handen zijn beide licht gebogen driehoeken en zijn glow in het donker 's nachts gebruik.
De zaak is een gebogen geborsteld roestvrij stalen ontwerp, waardoor bochten in de bijpassende stalen band. Het glas is rond, en heeft een Chinese Draak geëtst in de achterkant over de gehele breedte van het gezicht.
De achterkant wordt gedomineerd door een grote Big Tic logo met de andere details rond de buitenkant. Net onder het logo is het serienummer en het modelnummer, dat is JR 7997. De overige informatie onthult dit is roestvrij staal met een 50m / 165ft water weerstand.
Ook de achterkant toont het horloge wordt gedekt door twee Amerikaanse octrooien 6.084.828 en 6.147.933. Beide octrooien hebben betrekking op een "uurwerk en Chronometer met overlappende, afzonderlijk Gedreven Analoge en digitale displays" en werden ingediend in 1999 (na een 1998 Chinese Patent).
Dit model is niet meer te koop, maar had oorspronkelijk een prijs van rond de $ 65.
Bekijk meer rolex replica en breitling chronospace horloge

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge